Viewed 54 times 1 Answers
0
كسي اطلاع داره فرآيند تبديل ويزاي همراه دانشجو (visit به owp) به چه صورته؟؟؟ ميگن لب مرز ميشه ورك پرميت گرفت بعضي ها ميگن امكانش نيست و بايد از كانادا خارج بشيم تا بتونيم تغيير بديم ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي داره منو هم مطلع كنه
2021-10-07 15:23:00 Canada ویزا #به چه صورت
1 Reply
همسر دانشجو اگر ویزیتوری وارد کانادا بشه، می تونه اینساید تقاضای OWP و هیچ مشکلی نیست.
2021-10-07 15:24:00

Similar Question:
#به چه صورت

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

ترتیب چیدمان فایل کلاینت به چه صورتی هست؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم
2021-08-31 06:38:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

شرایط ویزا برای دانشگاه براک به چه صورته؟ از جهت رنک مشکل سازه؟
2021-09-01 10:48:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00 #Canada [به چه صورت] ویزا

ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 03:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 05:50:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

2021-09-09 11:04:00 #Canada [خارج از کانادا] ویزا

من يك كه شايد بتونيد كمكم كنيد جوابش رو پيدا كنم من ويزاي تحصيلي پنج ساله تو پاسم هست ولي بنا به دلايلي تو زماني كه پذيرش گرفتم و ويزا شدم نتونستم برم دانشگاه و تصميم گرفتم كه يكسال بعد دوره جديدي رو شروع كنم حالا سوالم اينه كه الان فقط بايد براي يك استادي پرميت جديد براي دوره جديدم اپلاي كنم و نيازي به اپلاي ويزا ندارم؟ يا اينكه بايد دوباره براي ويزاي جديد هم اپلاي كنم؟ هنوز چهارسال از مهلت ويزام مونده ممنون ميشم اگر كسي اطلاع داشته باشه و پاسخ بده ممنونم.
2021-09-09 14:03:00 #Canada

تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00 #Canada

وقت بخير كسي از ان در مورد تبديل study permit به work permit اطلاعاتي داره بتونه به من كمك كنه لطفا؟ سال اينده study permit من تمام ميشه، ميخوام بدونم من كه الان خارج از دانشگاه كار دارم و شركتم هم من رو ساپورت ميكنه ، ميتونم براي work permit اقدام كنم؟ كي بايد اين كارو انجام بدم؟؟ تاريخ اتمام study permit من ٣٠-٠٧-٢٠٢٢ هستش.
2021-09-12 09:10:00 #Canada